Welkom bij Café Jos

Vanuit het kwaliteitsdenken over en met betrekking tot ons assortiment is door de jaren heen het besef ontstaan dat deze opvattingen over kwaliteit ook toepasbaar zijn op de omgang met onze gasten. In de praktijk zijn de opvattingen latent aanwezig en is de sfeer al jaren geleden ontstaan en dus al werkelijkheid. Het is nu echter dan ook tijd om deze te formuleren en met jou te delen.

Daarom heten wij bij Café Jos iedereen van harte welkom om van onze sfeer, kennis en uitgebreid assortiment te genieten. Voor onze jongste gasten (-18), zie onze gelagkaart onder de noemer van Alcoholvrij. Daar staan heerlijke drank suggesties.

Alle medewerkers doen hun best om het jou en alle andere gasten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Zij doen dit ieder op hun eigen manier met uiteraard de beste bedoelingen, net als jij toch;). Als de tijd het toe laat drinken zij graag een frisje met je mee en staan ze open voor een gesprek.

Ons assortiment is dermate groot, divers en zinnendovend, dat je andere zelf mee gebrachte middelen (hard/soft) gewoon thuis kunt laten.

Mocht je ons weer willen verlaten (wat wij ons niet voor kunnen stellen), dan willen wij je erop wijzen dat wij graag een taxi voor je bestellen, indien je niet met de fiets was gekomen.

Wij hopen dat je een gemoedelijk en smakelijk verblijf zult hebben en mocht je nog toevoegingen of suggesties hebben, dan horen wij deze graag.

Waar is de muziek in Café Jos

Voor hen die verwonderd vragen: waar is de muziek in Café Jos? Bij deze de verklaring: Wij zien het café als ontmoetingsplaats van mensen. De communicatie gaat vooral via gesprekken met elkaar. Daarom is bij ons de muziek op een volumeniveau gezet dat deze gesprekken mogelijk maken. Bij toenemende drukte zal het geroezemoes het volume van de muziek overstijgen. Jij bent dan zelf de muziek.
Meesterschenkerij
Over Café Jos

Sinds 1977 draagt het café de naam Café Jos. Jos Lamers startte Café Jos op 1 januari 1977. In 1978 nam Martien Evers de exploitatie over. In de jaren zeventig en tachtig kon Café Jos het best getypeerd worden als een studentencafé. Vanuit deze achtergrond hebben wij ons vanaf de jaren negentig ontwikkeld tot Neerlands eerste Meesterschenkerij.


InstagramFacebookTwitter
Contact informatie

Adres

Daalseweg 309

6523 CA Nijmegen


Telefoon

024 32 32 001


E-mail

infocafejos.nl

martiencafejos.nl

malucafejos.nl

Openingstijden

Maandag

Gesloten

Dinsdag

15.00 - 01.00

Woensdag

15.00 - 01.00

Donderdag

15.00 - 01.00

Vrijdag

15.00 - 02.00

Zaterdag

15.00 - 02.00

Zondag

14.00 - 20.00

Café Jos Meesterschenkerij © 1977-2023Privacyverklaring