Bedrijven

Wij willen u en uw bedrijf graag op de hoogte brengen van al het moois dat Café Jos te bieden heeft. Jubilea, bedrijfssuccessen, teambuilding of afscheid nemen van een collega, er is altijd wel een reden voor een gezellige borrel of activiteit met collega’s.

Café Jos borrelt

Iedereen houdt van een gezellige borrel. Zowel voor bedrijven als particulieren is het mogelijk om een borrel te organiseren bij Café Jos, van kleine tot grote groepen. In de zomer heerlijk in het zonnetje op het mooie terras en met minder weer gezellig binnen in het sfeerrijke bruine café.

Café Jos menu's

Bent u al bekend met onze prachtige samengestelde drankmenu's? Variërend van biermenu's & whisk(e)ymenu's tot wijnmenu's & alcoholvrijmenu's. Over het algemeen bestaan onze menu's uit 5 dranken die natuurlijk in de volgorde goed op elkaar afgestemd zijn. Deze menu's bieden een geweldige smaakervaring en creëren tegelijk de mogelijkheid om een keer op avontuur te gaan door dranken te drinken die u nog niet kent. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om voor uw bedrijf of personeelslid een gepersonaliseerd menu te maken die op uw wensen afgestemd is. Extra leuk aan uw gepersonaliseerde menu is de menukaart die u na de borrel mee naar huis kunt nemen.

Café Jos proeft

Wilt u een keer wat anders doen tijdens uw bedrijfsborrel? Denk dan eens na over een gezellig bier of whisk(e)y proeverij bij Café Jos. Onder de begeleiding van een van onze deskundige medewerkers krijgt u de mooiste bieren en whisk(e)ys aangedragen met mooie verhalen over de desbetreffende drank. Ook de proeverijen kunt u volledig afgestemd krijgen op uw wensen of laat u lekker verrassen door ons team. Gezellig en leerzaam tegelijk.

Café Jos hapt

Natuurlijk wilt u bij al deze heerlijke dranken ook lekkere hapjes eten. Café Jos biedt u de beste ambachtelijke snacks, nootjes, kaas en worst. Heerlijk voor bij de borrel. Mocht u daarnaast nog andere wensen hebben qua hapjes zijn er in overleg nog veel mogelijkheden.
Menu op maat
Over Café Jos

Sinds 1977 draagt het café de naam Café Jos. Jos Lamers startte Café Jos op 1 januari 1977. In 1978 nam Martien Evers de exploitatie over. In de jaren zeventig en tachtig kon Café Jos het best getypeerd worden als een studentencafé. Vanuit deze achtergrond hebben wij ons vanaf de jaren negentig ontwikkeld tot Neerlands eerste Meesterschenkerij.


InstagramFacebookTwitter
Contact informatie

Adres

Daalseweg 309

6523 CA Nijmegen


Telefoon

024 32 32 001


E-mail

infocafejos.nl

malucafejos.nl

Openingstijden

Maandag

Gesloten

Dinsdag

15.00 - 01.00

Woensdag

15.00 - 01.00

Donderdag

15.00 - 01.00

Vrijdag

15.00 - 01.00

Zaterdag

15.00 - 01.00

Zondag

14.00 - 20.00

Café Jos Meesterschenkerij © 1977-2024Privacyverklaring